Кто вообще будет отпишитесь плз, потому что я так понимаю, входим в список отчаянных только мы втроем, а в посиделках из 3х человек смысла не вижу.
Кто вообще будет отпишитесь плз, потому что я так понимаю, входим в список отчаянных только мы втроем, а в посиделках из 3х человек смысла не вижу.
я буду
никто никуда не едет седня... красота... тишина..
чудный последний спецэффект зимы-
полюбоватся, поржать, погулять, отдохнуть- самое время..
я маю що сказати, але бачу у цьому немає жодного сенсу..
суто по темі: якщо встигну, заїду на годинку, але навряд чи.
Любий пане Сергій! Ще є такий варіант як "не знаю". Тому що лише Ви з нас напряму спілкуєтесь з Матінкою-Природою та точно знаєте, що Ваші плани незворушні і ніякі погодні умови Вам не стануть на заваді. Щиросердо Вам заздрю! І щоб не бути голослівною та знову не чинити оффтоп на право і на ліво скажу що дуже хочу потрапити на посиденькі і маю побажання щодо цього. Організуйте, будь ласка, для тих, кому погодні умови стали на заваді, гелікоптер, або хоча б санчата з собаками. І тоді напевне можна буде сказати Вам в цій темі "так, я буду" !
пошло все нахрен еду на посиделки :))))
отбой маршрутки неездят :(((
Я тоже вернулсо. Вертолеты не летают, а маршрутки до метро ходят раз в полчаса и пассажиров принимают разве что на крышу.
http://i.piccy.info/i7/f941838ec5bc0...e_zimy_800.jpg
Вечером надо вывесить такую же, но с вопросом " А ты смог доехать домой с посиделок?" для тех, кто на посиделки таки рискнул прийти)