PDA

Просмотр полной версии : Пересадка

Анатолий
20.06.2015, 19:20
Історія така.
Вирішив пересадити кембріджів. Попередній раз пересаджував вдома - переконався що павуки таки можуть рухатись зі швидкістю світла. Так як зараз я в гуртожитку, шанси знайти павука при втечі ну дуже низькі. Колись прочитав, що самий простий і безпечний спосіб просто залишити стару коробочку відкритою в новій, павук вилізе і все. Я так і зрообив.
І от пройшло більше як 24 годин. За те щоб почати заплітати взагалі не говорю, жоден павук не виявив бажання навіть вилізти подивитись що там ззовні.
Що порадите - залишити усе як є чи спробувати їх дістати зі старих домівок?

Dragon
20.06.2015, 19:55
Можете акуратно пінцетом чи кісточкою підштовхнути павучка в нову коробку. Наскільки я знаю, також можна (рекомендують) пересаджувати у ванній, попередньо закривши злив, що б він туда не втік.

Mustafa
20.06.2015, 20:18
Если это не категорично - рекомендую не вынимать пересадочную емкость.
Во-первых - 24 часа это вообще не показатель, учитесь набираться терпения на недели;
Во-вторых - малая емкость в большинстве случаев является для паука укрытием (если в новой емкости нет соответствующего декора - понятное дело что паук будет прятаться в том объеме, который он считает своим домом).

Со временем вы научитесь понимать поведение своих питомцев и наберетесь навыков чтобы пересаживать их не залезая в ванную :).

ZiL
22.06.2015, 08:57
Для меня пересадка вне ванны закончилась побегом Муринуса RCF :) Такчто теперь я пересаживаю только в ванной,с сачком, кисточками и пинцетом) Поповоду 24 часов,все верно. Они могут и неделю перелазить.