Просмотр полной версии : Морфи Grammostola rosea
Анатолий
18.01.2015, 18:53
Уже якийсь час живе у мене Grammostola rosea, купляв як l3. Мене зацікавило таке питання: коли можна дізнатися морфу павука? Ну тобто, усі розеї однакові на ранніх ліньках чи уже по л1 можна сказати що з нього виросте?
І взагалі, в одному коконі ж можуть бути різні морфи розей?
Voorhees
19.01.2015, 00:34
Паучата с одного кокона - одной морфы. К примеру, если родители красной морфы, то и паучата будут красной морфы. При продаже обычно указывается морфа. Если вы покупали просто как Grammostola rosea, то это скорее всего классическая розея.
Анатолий
19.01.2015, 00:52
Дякую, я дійсно купляв "класичну", ну тобто не було вказано red. Я чомусь думав що тут морфи як в рептилій. Ну і картинки подивився - маленькі ніби усі однакові.
Паучата с одного кокона - одной морфы. К примеру, если родители красной морфы, то и паучата будут красной морфы.
Це стосується усіх павуків чи тільки грамостоли?
Voorhees
19.01.2015, 02:02
Дякую, я дійсно купляв "класичну", ну тобто не було вказано red. Я чомусь думав що тут морфи як в рептилій. Ну і картинки подивився - маленькі ніби усі однакові.
Це стосується усіх павуків чи тільки грамостоли?
Относится ко всем
Анатолий
19.01.2015, 02:39
Дякую, буду знати.